Aplec de Sant Climent

Aplec de Sant Climent

Avui s’ha celebrat l’aplec de Sant Climent. És segurament una recerca entre tradició i cultura. Molts cops en els nostres dies volem eliminar tot allò que és antic, conservador, provocat perquè la societat només valora la immediatesa.  No ens donem compte que molts cops estem trencant elements culturals del nostre país.

Evidentment la tradició i la nostra fe ha d’estar atenta als signes del temps, fent que tinguem d’adoptar formes més creatives per preservar el que ha estat nostre: la nostra història, la nostra cultura…  ho hem d’adaptar i segurament ho hem de conservar amb les entitats del poble.

En definitiva, avui ha estat una solemnitat que dóna llum a veure que més enllà d’un aplec hi ha un conjunt de gent que hi ha anat perquè forma part de la seva cultura, i evidentment altres persones hi ha anat per raons de creences. L’església té un llegat històric i cultural que s’ha d’adaptar els nous temps, als nous signes, per mantenir ferma la nostra fe.  En fi ja sense més preàmbuls us deixo amb la galeria d’imatges.

5 comments

  1. Hello there! This article could not be written much better!
    Reading through this article reminds me of my previous roommate!
    He continually kept talking about this. I will forward this information to him.
    Pretty sure he will have a great read. Thank you for sharing!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *